Sobre totem arts

(i sobre la Creativitat)

Totem Arts és un centre de creació i experimentació artística. Un espai creat perquè tothom pugui desenvolupar el seu potencial creatiu i es pugui expressar amb autenticitat.

creativitat

Oferim un ambient respectuós, sense comparacions ni judicis de valor.

Sabem que l’expressió creativa és una necessitat vital de l’ésser humà.

Volem que els participants tinguin un espai per connectar amb la força creativa que porten dins. Per això, els nostres tallers combinen l’art amb el desenvolupament personal. Utilitzem disciplines com la pintura, l’escultura o el dibuix, però també la meditació i l’expressió corporal.

Els orígens

Em dic Marta Ferraté i sóc la fundadora de Totem Arts, un projecte que va néixer com a resultat d’una intensa recerca artística alhora que personal.

Sempre he tingut profundes inquietuds que m’han portat a cercar respostes a diferents indrets. Als 21 anys vaig viatjar a Londres amb la intenció de conèixer noves perspectives i recórrer camins mai explorats. Durant aquest període d’obertura i indagació, no només em vaig trobar a mi mateixa, sinó que vaig descobrir el camí de l’art!

Em vaig formar en belles arts i em vaig adonar que la creació artística era també una manera d’arribar als nous i inexplorats espais. L’art és una forma de coneixement. És recerca, confiança i descobriment constant.

El meu afany per l’exploració creativa em va portar a viure als deserts de l’oest nord-americà. Aquest viatge va marcar profundament el meu treball artístic i es van dissoldre preconceptes establerts en mi. Vaig començar a escoltar-me i a prendre consciència del meu ésser intern.

Ara, des d’aquest nou indret més pur i autèntic, dedico els meus esforços a potenciar la creativitat de la gent que m’envolta.

A través dels meus tallers t’animo a expressar-te de forma autèntica, lliure i amb confiança. La meva missió és obrir i despertar la teva percepció perquè visquis d’una manera més creativa.

Marta Ferraté

Artista visual, educadora i Llicenciada en Belles Arts. Ha exposat la seva a obra a ciutats com Barcelona, Madrid, Berlín, Tunis o Albuquerque (Nou Mèxic).

Ús de Cookies

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació aquí