Tallers artístics

per connectar amb la nostra força creativa

Col·laborem amb escoles i centres que volen incorporar activitats creatives per potenciar les capacitats dels seus alumnes.

Sol·licita més informació

Creació artística i desenvolupament personal

Els nostres tallers ajuden els alumnes a desenvolupar el seu potencial creatiu i sentir-se en harmonia amb sí mateixos i amb el món que els envolta.

Sabem que que l’art no consisteix exclusivament en dominar una tècnica. El nostre objectiu és explorar i expressar la nostra autenticitat i originalitat mitjançant la creació artística. Els continguts dels tallers de Totem Arts estan dissenyats perquè els alumnes siguin capaços de:

  • Expressar-se seguint el seu instint natural
  • Gaudir de la creació artística
  • Superar les seves pors i bloquejos
  • Obrir i despertar la percepció
  • Tenir un coneixement més profund de sí mateixos

Per què incorporar els nostres tallers al teu centre?

Respectem el ritme natural de cada alumne i afavorim un ambient sense judicis ni comparacions. L’important no és el resultat final, sinó el procés de descobriment que experimenta cada persona.

Grups reduïts per oferir atenció individual.


A diferència d’altres tallers on tots els participants fan els mateixos exercicis, a Totem Arts tenim en compte les necessitats i inquietuds de cada alumne.

Ens adaptem a les característiques del centre.

Treballem amb formats totalment flexibles. Adaptem les temàtiques, el contingut i la durada dels tallers per encaixar en el vostre model educatiu.

Ambient relaxat i sense judicis de valor.

Sovint la gent s’allunya de l’expressió artística perquè no domina la tècnica i té por de ser jutjat. Nosaltres volem que tothom s’expressi amb confiança i gaudeixi del procés creatiu.

T’agradaria ajudar els teus alumnes a potenciar la seva creativitat i confiança a través de l’art?

Escoles

Instituts

Centres cívics

Casals

Esplais

Museus

Contacta amb nosaltres

Els nostres tallers

Dissenyats per despertar el nostre potencial creatiu.

Els tallers de Totem Arts estan inspirats en la natura i la seva simbologia. Cadascun d’ells està representat per un animal i ens permet treballar diferents habilitats.

potencial creatiu

Llop

Taller de creació lliure per experimentar i desenvolupar projectes personals.

Mussol

Exercicis creatius i de meditació per fomentar l’atenció plena i connectar amb la nostra força interior.

Àguila

Nens i nenes aprenen a reconèixer les seves emocions i expressar-les de forma creativa.

Colibrí

Tallers per desenvolupar la creativitat i la imaginació durant les vacances escolars.

Salmó

Monogràfics per a aquells que volen aprofundir en una tècnica artística concreta.

*Els tallers són impartits en català, espanyol i/o anglès.

Tallers artístics

per a infants, adolescents i adults.

Més informació

PER QUÈ TOTEM ARTS ÉS DIFERENT

Una qüestió personal.

Part de la nostra societat encara veu la creació artística com un simple passatemps. Una activitat superficial on bàsicament es valora l’obra final. Nosaltres ho veiem de manera molt diferent.

A Totem Arts sabem que la creació artística és una necessitat vital de l’ésser humà. El procés creatiu facilita la unió entre l’inconscient i el conscient. Mitjançant l’art, expressem i donem forma a les nostres troballes.

El nostre mètode permet que tothom s’expressi amb autenticitat i sense por. Fins i tot aquelles persones sense experiència ni coneixements previs. Convertim el procés de creació artística en una manera de connectar amb el nostre interior i créixer a nivell personal.

Totem Arts és un projecte de Marta Ferraté, artista visual i professora d’art a diferents centres i escoles. La seva obra s’ha exposat a ciutats com Barcelona, Madrid, Berlín, Tunis o Albuquerque (Nou Mèxic). A més de la seva activitat artística, Marta Ferraté utilitza la creació com a eina d’investigació i desenvolupament personal. A través dels seus tallers, fusiona ambdues disciplines perquè tothom obri i expandeixi el seu fluxe creatiu.

Contacte

Informa’t sobre els nostres tallers

Vols complementar l’oferta educativa del teu centre amb activitats artístiques úniques? Contacta amb nosaltres i t’informarem sobre els nostres tallers sense cap compromís.

Ús de Cookies

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació aquí